Senjata Paling Kejam Israel dan Amerika

The White Phosphorus

senjata

senjata

Fosforus putih bukanlah senjata baru, malah ia sudah digunakan sejak Perang Dunia lagi.

Bagaimana ia berfungsi?

Ia akan bereaksi (chemical reaction) dengan oksigen, dan akan terbakar apabila dengan sendirinya di udara

senjata

senjata

senjata

senjata

Maka apabila terkena manusia, mangsa seolah-olah dipanggang terus hingga ke tulang. Gas yang dilepaskannya juga beracun. Apabila bom tersebut dilepaskan, ia akan menghasilkan debu-debu putih yang berterbangan (jangan keliru antara asap dengan debu). Apabila kulit anda terkena debu putih tersebut, kulit anda akan melecur secara tiba-tiba. Fosforus putih mampu membakar kulit dan daging anda terus sehingga menampakkan tulang.

Depleted Uranium

Ini juga bukanlah senjata baru. Ia telah digunakan oleh Amerika puluhan tahun dahulu.

Sebenarnya Depleted Uranium bukanlah sebuah bom atau peluru, sebaliknya ia adalah logam yang di”attach” sekali dengan mana-mana peluru dan bom yang sedia ada. Kesannya, peluru tersebut mampu menembusi besi-besi yang keras dan tembok-tembok yang kebal.

senjata

senjata Depleted Uranium diletakkan dimuncung sebuah mortar

Namun, Uranium yang digunakan itu tidak berhenti di situ sahaja. Ia mampu meninggalkan sisa berradioaktif yang mampu merosakkan tubuh manusia, sama ada mati atau cacat. Malah kesannya lebih teruk kepada janin yang masih berada di dalam perut ibunya (proses perkembangan janin terganggu akibat sinaran radioaktif menyebabkan bayi akan lahir dalam keadaan yang sangat teruk).

Kesannya terhadap manusia boleh dilihat apabila kebanyakan bayi yang lahir di Iraq selepas pencerobohan Amerika lahir dengan kecacatan yang begitu teruk sekali. Kadar kecacatan adalah begitu tinggi.

Gambar-gambar di bawah adalah kesan apabila sel badan manusia berubah apabila terkena pancaran radioaktif daripada Uranium.


Inilah yang dilakukan oleh para pengganas dunia yang sebenar. Mereka menguji senjata-senjata mereka ke atas kaum muslimin yang mereka jajah. Bayangkan bagaimana senjata itu terkena ayah anda? atau ibu anda? atau anda sendiri?

Bagaimana jika fosforus putih terkena kulit anda dan membakar daging anda terus ke tulang hidup-hidup?

Atau bagaimana jika adik atau anak anda lahir dalam keadaan cacat yang terlampau teruk?

sabda Nabi SAW yang bermaksud, barangsiapa yang tidak mengambil berat permasalahan orang Islam yang lain, maka dia bukan dari kalangan mereka.

output_8vyUki

Masukkan alamat email anda untuk subscribe / melanggani blog ini dan menerima setiap artikel baru melalui e-mel.

Join 2,385 other subscribers

Comments

  1. sueila haji ismail says

    Astagfirullah hal azim..YA ALLAH ya tuhanku..balaslah perbuatan yahudi kafir itu dengan setimpal-timpal balasan YA ALLAH..aku hanya mampu berdoa untuk saudara islamku disana YA ALLAH..ampunkan aku YA ALLAH..:(

  2. shikin says

    kenapa manusia boleh jadi kejam macam nie sangt.dimana sifat perikemanusiaaan manusia tu..suatu hari nanti akan datang pembalasan Allah..Allah Maha Adil…

  3. amir akram says

    ingatlah wahai semua umat islam
    ALLAH s.w.t itu adalah pembela kita..
    dan DOA oleh org yg beriman adalah senjata yg sangat berbahaya

  4. Unknown says

    fuck amerika serta israel!!
    kalo nk tunjuk bagos bukan ket sini..
    p at akhirat spew yg bagoss…

  5. Fyza_lalalos says

    subhanallah . ingat akhirat .skrg kau menang .kat sane ,kau terima lahh pembalasannye. 

  6. Cik Layka says

    Ya Allah ~ kejam giler dorg.. buat pe laa cbuk2 nk tawan negara org .. jge ngare msg2 sudah laa.. ape x leh tidow k klo ade ngare yg lebih maju dri depa ?? x fhm btol laa prinsip pemimpin zmn skrg..

  7. hamba Allah says

    eeee . . . x puas hati gan israil ney . . . pegi jahanam laq . . . rmai org yg x bsalah turut tkorban . . . eeeeeeeeeeee . . .skt hati ney x mampu d’ungkap’n dgn kta2 . .hanya DIA yg mampu mbalas ney smua . .:'(

  8. Zackseven7 says

    FAKTA PENTING : Hitler suatu ketika dulu yang mnjadi ketua Nazi telah menghancurkan kaum israel dgn melakukan pembunuhan beramai2 pada zamannya, namun orang Barat telah memburuk2kan reputasi Hitler sebagai pengganas yang paling kejam dlm sejarah, sedangkan siapakah yg kejam? Hitler telah membunuh ribuan rakyat israel pada abad ke-18 dan telah meninggalkan sedikit drpd keturunan mereka kerana Hitler mahu seluruh dunia tahu mengapa beliau membunuh kaum israel dan kini terbukti betapa zalimnya kaum Israel itu.. ~fakta ini utk dikongsi bersama~

  9. Abu zar says

    senyumlah kau BUSH,, sial kau patut x lahir kd dunia ni dan semoga kiamat nanti baru sial ini takkan terlepas… ALLAAHUAKBAR X3

  10. Nutz_haidan says

    marilah kita bersatu padu dan gunakan akal ciptaan ALLAH ni untuk menghentikan diskriminasi israel n amerika terhadap umat islam..mari kita buktikan dgn tindakan bkn dgn omong kosong saja..

  11. says

     mereka akan mmndpt balasan drNya. Allah Maha Mendengar akan doa mereka yg memohon drNya, Allah Maha Melihat segala yg telah dilakukan.

    kalau x di dunie.. seksa akhirat lebih dahsyat..

  12. Ana Aimy says

    la illahailawlah,,
    ko tgok ko amerika
    ko ingt ko pndai rka BOM  2 ko hebat laa..???
    eh,,pergi mampos la!!
    ko msok neraka!!!!!

    • Ishaq Jaffree says

      kepada aimy… kite tak leh cakap semua amerika tu jahat….sebab antara mereka pun masih ada yang menentang kejaraan seperi “911 truth”.Tak semua jahat..ada yang menentang untuk tegakkan kebenaran…kite doakan yang menegakkan kebenarann tu mendapat hidayah dan usaha diorang berjaya

  13. Ana Aimy says

    la illahailawlah,,
    ko tgok ko amerika
    ko ingt ko pndai rka BOM  2 ko hebat laa..???
    eh,,pergi mampos la!!
    ko msok neraka!!!!!

  14. aiman says

    Ya Allah, di saat showdown, mentor , american idol dll menjadi perencah media massa, ini yang terjadi pada saudara2 kita. bangkitlah kaum yang tidur!

  15. Mafiz95 says

    amerika mng akn jtuh suatu hari nnt… mrk akn dihumban ke dlm api neraka yg ke-7, allah akn bls kejahatn mrk, pa lg owg islam mari kita bgun n tmbh kn lg umat islam dlm dunia ni, kita maju kn dri, jgn tkot, dunia ni hya mimpi… dunia yg btl sdng tggu, ya allah dgr la suara umat mu agar owg amerika mati akibat bencana alm yg mrk xprnh alami.. tlng la ya allah..

  16. Xxxtercy_mdb says

     astaghfirullahalazim….. kejam glew….. kecian budak99 kecil yang tidak berdosa…..

  17. Fare_pro says

    israel2… ko mmg la nk kne laknat…. baget kuat sgt je… tggu je la… the day will come n u all will regret… believe me…

  18. Khawarizmialamin says

     kau amerika laknat , kau tunggu hari kiamat la . pastu kau gune la senjata ape pown . meh kite tgok sape lagi power ? 

  19. Khawarizmialamin says

     kau amerika laknat , kau tunggu hari kiamat la . pastu kau gune la senjata ape pown . meh kite tgok sape lagi power ? 

  20. Khawarizmialamin says

     kau amerika laknat , kau tunggu hari kiamat la . pastu kau gune la senjata ape pown . meh kite tgok sape lagi power ? 

  21. says

     kejamnya israel nih. inilah bangsa yg Allah laknat mereka akibat perbuatan mereka. Bangsa mereka jugalah yang membunuh para nabi yang diutuskan kepada mereka. Sebagai umat islam wajiblah kita membantu saudara kita yg sdg menderita. Elakkan membeli brg2 keluaran yahudi, jauhi hiburan melampau, dan jgn mengikut budaya barat yg mengandungi unsur2 negatif.

  22. IslamLover says

     MasyaAllah.. Inna lillahi wa inna ilaihi raji’uun.. Takpe, diorg seksa mnusia d alm dunia tp azab Allah yg pedih adlh b’kekalan bg diorg d akhrt kelak *if they do not taubat n become a mukmin.. No doubt about that..

  23. Peace says

    Pandai dorg buat senjata chemical untuk bunuh org. Takpe, satu hari nanti Allah akan balas balik

  24. keepitsecret says

     never imagine how disastrous is this? they will receive punishment 4 what they have done..

  25. neither do I says

    so, where is Allah-swt?

    why regarding muhammad sex fantasy allah-swt, spoken a “word of God” but when muslim need Gods hand, allah-swt shows nothing!!!

    simple Questions; is the allah-swt exist, I doubt that!!!

    • Anonymous says

      I give u one example: the child is born small; he does not talk or walk. Then he develops. He starts gradually and slowly to talk and walk. Then he matures and becomes a young man, then middle-aged, then old, after which he dies. Who changed him and transformed him from one state to another? Allah is the One Who created and changed him, and willed for him to die.

      The Qur’an does not impose faith as an unquestionable dogma; it does not force people to believe without questions. On the contrary, if the slogan in other faiths may be believe and don’t think, or if you think you will disbelieve, in the Qur’an the slogan is: you only believe if you think. So to convince us that Allah (the Exalted) is our creator, the Qur’an says:
      “We created you. Will you not then believe? Have you seen that which you emit? Is it you who Create it or are we the creator? We destined death among you, and we are not to be outrun, that we may transfigure you and make you what you know not. And you already knew the first creation. Why then don’t you reflect? Have you seen that which you plough? Is it you who foster it or are we the fosterer? If we so will, we could make it chaff, then would you continue to exclaim: we are laden with debt! Nay we are deprived!”

      “Have you observed water that you drink? Is it you who shed it from the rain-cloud or are we the shedder? If we so will we could make it bitter, why then don’t you give thanks? Have you observed fire which you strike out? Was it you who created its tree, or were we the originator? We appointed it as a reminder and an enjoyment for dwellers of the wilderness. Therefore, glorify the name of your lord the tremendous.” (56:57-74)

      Once the Qur’an establishes this basic fact of faith namely that Allah is the creator of all things, it moves one step further and states that it is Allah (the Exalted) who causes the death of his creations and it is He who will bring them back to life. In the words of the Qur’an we read:

      “…then after that you will surely die. Then on the day of judgment you will be resurrected.” (23:15-16 )

      Thus has Allah proven that He exists and then He tells us what will happen to us. Now, who will listen?

    • ?????? says

       every living things have life rite? do u have life? then can u please show u’r life? can u take it out and show it to everybody? u’ll see when u dead…ALLAH said in quran..just let them..one day they will know…HE surely can makes all people or this world to be good..but HE want to test who among us will always still believe…  go ahead and doubt, y don’t you doubt with your heart that beat itself without any support from other organ? o ya.. u believe that science can explain it rite? then i want to ask u..who creates science? is it your ancestors?then who created them?

    • says

      what a childish question..(sorry, not gud enough in english..) 

      do u think Allah just like u? like human? or like other creature to show Himself? or do u think u r so special to see Allah? sooo special like the  Prophet?
      And, if Allah does not exist, do u think u still can breathing rite now? still can laughing? NO! even u urselves also not exist..
      Allah shows nothing?? if its true, i bet there’s no O2 for us to breathe, no water for us to drink, no sun and moon even no earth for us to live…because Allah shows nothing like u said..rite?
      and do u think their death r for nothing? NO! their death exactly show to the world who is the REAL MILITAN, the REAL EXTREMIST, the REAL CULPRIT are…..

      simple Question: who r u to doubt ALLAH SUBHANAWATA’ALA??

  26. TheLostChapter says

    Assalammualaikum.

    Highly appreciate for all those images above,not many people know about how bad nowdays world has turned to..to be straight in speaking..im illuminati tracker in malaysia,they has been here rite after our independent day..

    • khairunnisa says

      Sesungguhnya Islam itu sebenarnya mengalir seperti air…Islam adalah sebuah agama yg praktikal..bukan teori semata-mata..yang mengalirkan air itu sudah tentu umat Islam, kita..Sebetulnya umat Islam perlu menangis dan sayang akan seua Islam…Diceritakan Saidina Umar pada suatu ketika menangis tiba-tiba ketika melihat seorang rahib begitu khusyuk berdoa…dan melihat sahaja Saidina Umar dalam kesedihan, terus rahib tadi mengejarnya…lantas bertanya mengapa menagis..Saidina Umar berkata “Saya sedih kerana melihat anda seorang yabg kuat tiang agama, sangat baik…tetapi bukan Islam..dan rahib itu terus memeluk Islam…BEGITULAH KEPENTINGAN MENAGIS DALAM KEHIDUPAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *