Pakej Percutian Bulan Madu Termurah

Pakej Bulan Madu

Pakej Bulan Madu | Moonlit Dinner by ~Gaisano (devianart)

 

Sedang mencari Pakej Percutian Bulan Madu ke luar negara seperti ke Bali, Bandung dan seumpamanya dengan harga TERMURAH?

Alhamdulillah kerana kita dipertemukan di laman ini kerana kami di Kembara Sufi Travel & Tours menyediakan pakej percutian bulan madu ke luar negara dengan harga paling rendah di Malaysia

Sempena tahun 2013 ini, kami telah mengadakan promosi besar – besaran untuk pasangan yang baru berkahwin dan ingin mencari tempat percutian ke luar negara, dengan tawaran pakej percutian honemoon yang istimewa.

Pakej Bulan Madu Kembara Sufi

Istilah Honeymoon tidak hanya terhad kepada pasangan yang baru berkahwin sahaja. Malah juga kepada pasangan yang telah lama berkahwin.

Mereka boleh menyambut ulang tahun perkahwinan dengan percutian romantis yang seperti percutian bulan madu, kerana perkahwinan sentiasa memerlukan rempah ratus ditambah dari masa ke semasa, untuk menjaga hubungan yang sihat dan terus bahagia

logo-kembara-suf XXXiKembara Sufi Travel & Tours mengadakan promosi dengan harga istimewa ke destinasi bulan madu terkenal seperti Bali, Krabi, Phuket, London, Bandung dan Vietnam.

- Harga selepas dari tarikh ini akan bergantung kepada harga tiket syarikat penerbangan.

.

♥ Info : Harga adalah termasuk Flight ( Return ), Penginapan, Makanan, Tiket Lawatan, Transport berhawa dingin, Guide Speaking English / Malaysia.

.

Pakej Percutian Bulan Madu Ke Luar Negara Termurah

MIN  2 PAX ( BUDGET HONEYMOON )

BALI (3D 2N)
RM1550
MIN 2 PAX
KRABI (4D 3N)
RM1550
MIN 2 PAX
VIETNAM (4D 3N)
RM1550
MIN 2 PAX
BANDUNG (4D 3N)
RM1550
MIN 2 PAX
BEIJING (7D5N)
RM2550
MIN 2 PAX
EGYPY (7D5N)
RM4950
MIN 2 PAX
PHUKET (3D2N)
RM1550
MIN 2 PAX
LONDON (6D5N)
RM6500
MIN 2 PAX

# Pakej – pakej destinasi lain yang disediakan oleh pihak kami adalah:

Untuk tempahan atau keterangan lanjut mengenai pakej percutian termurah ini, anda boleh menghubungi kami melalui contact form dibawah :

Ikhlas :

Kembara Sufi Travel & Tours – Pakej Percutian Termurah

Lot : 237 Tingkat 2, Bangunan Aggerik Mall,

Jalan 14/7 Seksyen 14,

40000 Shah Alam Selangor. Malaysia.

No Office / Fax : 03 5523 4498

Masukkan alamat email anda untuk subscribe / melanggani blog ini dan menerima setiap artikel baru melalui e-mel.

Join 2,108 other subscribers

Comments

  1. saiful says

    sy nak pergi bercuti ke bali bulan madu pakej untuk bulan september 2014 boleh sy dapatkan harga dan tarikh yg sesuai.

  2. luqman says

    Assalmulaikum.
    Saya ingin honeymoon bulan Dec 14. Bermula 29 Dec.
    Boleh email saya details itineray ke Bali 4D3N ASAP.

    Terima kasih

  3. Nor Asma Azimah says

    Assalamualaikum. Saya nak harga untuk pakej bulan madu ke bali 3d2n pada Januari 2015. Terima kasih.

  4. izhar says

    Salam,

    Boleh email saya details untuk pakej ke Egypt dan London? Itinerary dan tarikh sesuai untuk pergi.

    terima kasih

  5. Mohd Helmi says

    Assalamualaikum,

    Boleh sya dapatkan pakej honeymoon ke Bandung September 2014?

    Terima kasih.

  6. Taufiq says

    As slm..boleh email saya pakej honeymoon ke bali (4h3m)utk dlm bulan disember 2015. Special requested untuk villa/hotel yang ada private pool.sila hantarkan full detail.Terima kasih

  7. ee says

    salam, makcik nk hadiahkan pakej honeymoon utk anak makcik yg akan berkahwin pd bln disember 2014. mohon pendapat pakej yg mana paling sesuai?

  8. NURUL says

    boleh email saya pakej honeymoon bali (4h3m) dari tarikh 29-12-14 to 1/1/15. Special requested untuk villa/hotel yang ada private pool :)

  9. Nieza says

    Boleh bagi quotation utk 2pax package honeymoon ke Bali dan ke krabi ? Untuk bulan jun 2014? Dan details ? Trima kasih

  10. sra says

  11. md shabri says

    harga pakej tu kejap jawab utk berdua pas tu utk sorg syarat pergi berdua , confius . adakah harga ke bandung rm1550 untuk sepasang . atau pun sepasang rm 3100

    • says

      Begini, harga yang dinyatakan diatas adalah harga untuk seorang. Tetapi syarat pakej (honeymoon) ini perlu pergi suami-isteri. Maknanya sepasang adalah RM3100.

      Untuk lebih details, Tuan boleh hubungi terus kepada Ust Fadzir 0132988303 @ Ust Nawi 0193026460

  12. Nursyakirah Zakaria says

    boleh emelkan saya agenda/hari pertama sehingga hari terakhir pakej honeymoon ke krabi/phuket/bali/vietnam…..terima kasih byk2 dan saya ingin pergi pada bulan september – Disember 2014(belum ada tarikh sesuai)

    • says

      As Salam.. Boleh puan tinggalkan emel puan untuk kami hubungi?

      atau puan boleh juga hubungi terus kepada Ust Fadzir 0132988303 @ Ust Nawi 0193026460

  13. aurora says

    salam, saya nak tanya tentang promosi pakej honeymoon ke tempat2 berikut :

    1. bandung dan puncak
    2. new zealand
    3. australia

    boleh beri detail tentang2 pakej ini kalau ada? terima kasih

  14. ainaerina says

    nama pakej honeymoon, so letak la harga all-in untuk 2 org terus. harga macam ni boleh buat confius sebab ni harga untuk 1 pax je.. dah nama pon HONEYMOON dan confirm la pergi berdua. -,-

  15. afiqah says

    salam..saya nak tanya pakej ke bali untuk awal tahun 2014 ke bali 3d2n dan 4d3n ada tak..boleh bagi saya harga dan aktiviti perjalanan untuk per couple ya..harap dapat beri info secepatnye ya..

  16. Ira Sephia says

    assalamualaikum…
    saya nak tye beberapa perkara tntg pkej honeymoon jun 2014
    1) nak tahu aturcara pakej ke beijing
    2) adakah harga 2550 utk 2 orang include semua skli byran, tiket, penginapan dll??
    t.kasih

  17. Lynda says

    Salam Sejahtera,

    Pakej ni Non-Muslim boleh join ke ? Klu saya dah beli tiket mcm mana ? Boleh email saya details itineray ke Bali 4D3N ? Trima kasih.

  18. Nadia says

    salam..sy nk tanya atucara untuk pakej honeymoon di krabi dan jakarta.harap dpt beri info sedikit tentang atucara perjlnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *